VIIMEISIMMÄT UUTISET
YHTEYSTIEDOT


Elektro-Arola Oy
Leppäkuja 2
14200 Turenki

Y-tunnus 0205377-1
VAT FI02053771

Puhelin (03) 630 830
(arkisin klo 8-16)

ea(at)elektro-arola.fi


Luotettava kumppani
Luotettava kumppani: Elektro-Arola Oy

SRE-2010 ROIP-RADIOPUHELINJÄRJESTELMÄ

SRE-2010 on omaa tuotekehitystämme oleva, IP-runkoyhteyksiä hyödyntävä radiopuhelinjärjestelmä, jolla kyetään toteuttamaan joustavasti kaikenkokoisia järjestelmäratkaisuja.Järjestelmä koostuu VoipMixer radiovaihdeohjelmistosta, VirtualCU- ja VoipCU-käyttöpaikoista, Voip3k7 (YLLI) -liitäntäyksiköillä varustetuista tukiasemista sekä radiopäätelaitteista. Monipuolisten puheviestintäominaisuuksien lisäksi myös datansiirto on mahdollinen, esimerkiksi automaattisen ajoneuvopaikannuksen tai tekstiviestien osalta.

* Jokaisella järjestelmän tukiasemalla on lähtökohtaisesti oma releointikanavansa tai ne toimivat simplexinä.

* Tukiasemat ovat IP-liitännän kautta yhteydessä valvomoon, puhe siirretään VoIP-pakettidatana.

* Valvomo ja etäkäyttöpaikat voivat olla kuuntelulla ja puhua haluamillaan kanavilla, käyttäjän kulloinkin valitsema määrä tukiasemia voi olla valittuna yhtäaikaisesti sekä kuunteluun että puhumiseen.

* Releoinnin käynnistys tapahtuu automaattisesti radiopuhelimien puhekytkimen painalluksen yhteyteen ohjelmoidulla aliäänellä. Aliääntä käytetään myös suodattamaan mahdolliset kanavilla ulkoisista häiriöistä johtuvat häiriölähetteet käyttäjien kuuluvilta.

* Radiopuhelimissa voi olla ohjelmoituna skannausryhmiä eri toimintakanavien välillä. Tietyt päätelaitemallit voidaan lisäksi ohjelmoida valitsemaan skannaustilassa automaattisesti kotikanavakseen sen josta viimeksi on tullut lähetystä.

* Tukiasemat voidaan yhteenkytkeä joko automaattisesti tai päivystäjän toimesta toistamaan toistensa liikenne, tällöin eri tukiasemien alla olevat päätelaitteet voivat liikennöidä keskenään.

* Radiopuhelimissa voi lisäksi olla ohjelmoituna simplex-kanavia niiden keskinäiseen liikenteeseen järjestelmäkanavien lisäksi.

* Selektiivikutsujen ja tekstiviestien lähetys ja vastaanotto radiopuhelimien ja käyttöpaikkojen välillä on mahdollista.

* Mikäli GPS-optio on käytössä, yksiköiden paikkatieto välitetään halutulla lähetystiheydellä ohjelmiston hallinnoimana.

* TETRA-verkon (esim. VIRVE) puheryhmä(t) voidaan yhdistää järjestelmään.

* Yleisen matkaviestinverkon älypuhelimessa toimiva Push to Talk -sovellus voidaan yhdistää järjestelmään.

* Yleiset puhelinverkot voidaan liittää PABX-alanumeroliitännän tai GSM-modeemin kautta.


©2023 Elektro-Arola Oy | Leppäkuja 2 | 14200 TURENKI | Tel. +358 3 630 830