VIIMEISIMMÄT UUTISET
YHTEYSTIEDOT


Elektro-Arola Oy
Leppäkuja 2
14200 Turenki

Y-tunnus 0205377-1
VAT FI02053771

Puhelin (03) 630 830
(arkisin klo 8-16)

ea(at)elektro-arola.fi


Luotettava kumppani
Luotettava kumppani: Elektro-Arola Oy

Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä.

Omia tuotteita ovat olleet alusta pitäen elektroniset hälytyssireenit/puhevahvistimet, joita käytetään laajalti hälytysajoneuvoissa ja väestön varoittamisessa ympäri maata. Omaa suunnittelua ja tuotantoamme ovat myös erilaiset radioviestintä- ja tukiasemajärjestelmät sekä kaukokäyttö- ja valvontasovellukset. Olemme panostaneet vahvasti digitaalisten radiopuhelinjärjestelmien (kuten Suomen viranomaisverkko VIRVE) sovelluskehitykseen. GNSS (GPS, GALILEO jne.) -paikannuksen ja navigointisovellusten integroiminen radiojärjestelmiin sekä Voice-over-IP -teknologian hyödyntäminen kuuluvat myös vahvoihin osaamisalueisiimme.

Maahantuomme omaa tuotevalikoimaamme täydentäen mm. hälytysvalo- ja radiolaitteita.

Tuotteitamme ja sovelluksiamme käytetään laajalti yhteiskunnan toiminnan ja ihmisten turvallisuuden kannalta kriittisissä käyttökohteissa. Useimmin näet ja kuulet tuotteemme esimerkiksi pelastusajoneuvon kiitäessä kohteeseensa hälytysvalot vilkkuen ja Ulvo-Sirran kuuluvan sireeniäänen varoittaessa muuta liikennettä, kunhan heidät on ensin hälytetty keikalle YLLI-hälytysjärjestelmämme kautta.

Teho-Ulvo suurtehohälyttimemme ääni saattaa olla tuttu säännöllisesti taajamissa soitettavien koehälytysten kautta. Todellisen suuronnettomuuden sattuessa Teho-Ulvojen kautta välitetään yleistä vaaramerkkiä tai annetaan selväkielisiä toimintaohjeita puhetiedotuksen muodossa.

Oman suunnittelun ja valmistuksen lisäksi toimitamme radiopäätelaitteita erilaisiin järjestelmiin ja käyttökohteisiin. Tarjoamme myös huolto- ja asennuspalvelut omasta takaa. Toimimme omissa 1100 m2 toimitiloissa Kanta-Hämeen Turengissa, josta on hyvät liikenneyhteydet ympäri Suomea. Meillä on paikalliset tekniset asiantuntijapisteet Itä- ja Länsi-Suomessa. Tuotteillemme on myös koko muun maan kattava valtuutettu jälleenmyyjä-, asennus- ja huoltoliikeverkosto.

Elektro-Arola Oy toimii taloudellisesti vakaalla pohjalla, minkä osoituksena korkein AAA-luottoluokitus.

©2023 Elektro-Arola Oy | Leppäkuja 2 | 14200 TURENKI | Tel. +358 3 630 830